dimarts, 17 de setembre del 2024

Noves revistes Deutsch Perfekt

Deutsch perfekt ofereix la combinació perfecta de periodisme professional i aprenentatge de llengües eficaç.

Aprèn alemany amb els productes de Deutsch perfekt

Cada mes, la revista proporciona als estudiants d'alemany textos informatius sobre temes actuals sobre la vida a Alemanya, Àustria i Suïssa. Amb l´instructor auditiu i el quadern d´exercicis podràs millorar els teus coneixements d´alemany.


El periodisme s'uneix a la didàctica: la revista Deutsch perfekt

A cada número, un de nou cada mes, la revista Deutsch perfekt ofereix material per aprendre alemany de forma eficaç: reportatges informatius, consells pràctics per viure a Alemanya i entrevistes interessants, però també moltes explicacions i exercicis de vocabulari i gramàtica alemanys.

Textos en tres nivells lingüístics

Cada text de Deutsch perfekt presenta un nivell lingüístic clarament definit. Daquesta manera, els lectors poden triar el nivell més adequat per a ells. Els nivells es basen en els graus del marc europeu comú de referència per a les llengües:

Fàcil (A2): textos per a estudiants amb coneixements bàsics

Mitjà (B1): textos de nivell mitjà (ideals per preparar-se per a exàmens, com el Goethe-Zertifikat B1, l'ösd Zertifikat B1 i el Zertifikat Deutsch/telc Deutsch B1)

Difícil (B2 i superiors): textos per a estudiants d'alemany avançats

Definicions de paraules per facilitar la lectura

A cada número de Deutsch perfekt s'ofereixen definicions d'unes 750 paraules, expressions i modismes. Les paraules estan definides en alemany senzill i les explicacions estan adaptades al nivell lingüístic del text. A més, aquestes explicacions es troben just al costat del text perquè el lector les pugui trobar ràpidament. Les definicions també indiquen l'accentuació i el plural de les paraules, així com les diferències segons la regió o el land.

Les definicions de les paraules no només ajuden a entendre el text, sinó que també són deals per ampliar el vocabulari.


Els temes de Deutsch perfekt

Més de 20 redactors, escriptors i corresponsals busquen contínuament els millors temes per a Deutsch perfekt. La revista ofereix una barreja variada de notícies curtes, reportatges extensos, entrevistes interessants, debats controvertits amb pros i contres, consells de viatge i trucs pràctics per a la conversa a la feina, als estudis i al dia a dia. Economia, carrera professional, política, cultura, entreteniment, esport, turisme i la rutina quotidiana alemanya: tots aquests temes es troben a Deutsch perfekt. Naturalment, Àustria i Suïssa també són sempre temes de la revista.

Sempre que és possible es publiquen testimonis personals, tant de celebritats com d'experts, a més de persones totalment «normals» que tinguin alguna cosa interessant a dir sobre un tema determinat. Una altra part de cada número de la revista és Blick von außen, és a dir, el punt de vista d'algun estranger. Amb Deutsch perfekt entendràs millor què és important a Alemanya, Àustria i Suïssa, de què parla la gent en aquests països i quins en són els desitjos, les pors i els somnis.


Exercicis de gramàtica, vocabulari i modismes

En unes 15 pàgines, Deutsch perfekt ofereix cada mes als estudiants d'alemany explicacions i exercicis de gramàtica, vocabulari, estil i modismes, així com altres fenòmens de la llengua alemanya. Els exercicis estan perfectament adaptats al contingut dels textos de la revista. A més, hi ha diàlegs, exemples de textos, llistes de vocabulari i endevinalles lingüístiques que t'ajudaran encara més amb el teu aprenentatge.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada