dijous, 11 d’abril del 2019

DVD: Rastros de Sándalo


Títol: Rastros de Sándalo

Registre: 2115

Director: Maria Ripoll

Idioma: Català, anglès i castellà

Subtítols: Català, anglès i castellà

Gènere: Drama, família, adopció

Duració: 95 min.

Snopsis

La Mina, una actriu índia d'èxit a Bombai, no aconsegueix oblidar la seva germana petita Sita, de qui va ser separada per força després de la mort de la mare al seu poble. Al cap de trenta anys, la Mina finalment s'assabentarà que la Sita està bé i que viu a Barcelona. No obstant això, els pares adoptius de la Sita li han amagat la seva història. Ara es diu Paula, és biòloga al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona i no té cap record del passat. La Paula emprendrà un viatge d'autodescobriment, amb l'ajuda del Praskash, un atractiu immigrant indi que ven pel·lícules de Bollywood al Raval.
Basada en una novel·la escrita per Anna Soler-Pont i Asha Miró i protagonitzada per Nandita Das i Aina Clotet, narra una emotiva història d'amor fraternal i d'esperança entre dues ciutats: Mumbai, Barcelona i les seves cultures. 

Un viatge intercultural, espiritual i físic, als origens i la identitat que apela al drama de les adopcions amb optimisme, esperança i balls de Bollywood. Una pel·lícula amb una extraordinaria fotografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada